Spirellislaatje met broccoli en geroosterde druiven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spirellislaatje met broccoli en geroosterde druiven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lekkere maaltijdsalade met pasta maak je in 35 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in gezouten water, giet af en laat afkoelen. Leg de druiven op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Meng de pasta met 2 à 3 eetlepels olijfolie, de broccoli, bladspinazie, stukjes blauwe kaas en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Werk de pasta af met de geroosterde druiven en gebruik de jus van de druiven als dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in gezouten water, giet af en laat afkoelen. Leg de druiven op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Meng de pasta met 2 à 3 eetlepels olijfolie, de broccoli, bladspinazie, stukjes blauwe kaas en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Werk de pasta af met de geroosterde druiven en gebruik de jus van de druiven als dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.