Recept

Spirellislaatje met broccoli en geroosterde druiven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lekkere maaltijdsalade met pasta maak je in 35 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in gezouten water, giet af en laat afkoelen. Leg de druiven op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Meng de pasta met 2 à 3 eetlepels olijfolie, de broccoli, bladspinazie, stukjes blauwe kaas en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Werk de pasta af met de geroosterde druiven en gebruik de jus van de druiven als dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spirellislaatje met broccoli en geroosterde druiven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!