Vegetarische mac and cheese
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vegetarische mac and cheese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nog op zoek naar de perfecte vegetarische variant voor macaroni? Dit veggie alternatief niet alleen smeuïg, maar ook een smaakbommetje vol kaas. De vegetarische worstjes maken het gerecht helemaal af!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185 °C. Snij de vegetarische worstjes in fijne plakjes of blokjes. Verhit een scheut olijfolie en bak hierin de worstjes licht krokant. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Smelt de boter, doe er de bloem bij, roerbak 1 minuut en voeg geleidelijk aan de melk en groentebouillon al roerend toe. Laat indikken tot een romige saus. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Meng met de gebakken worst, 150 gram gemalen kaas en de gekookte pasta. Giet in een ovenschaal en bestrooi met de overige gemalen kaas.

  3. 3

    Zet 20 minuten in de oven of tot de kaas gegratineerd is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185 °C. Snij de vegetarische worstjes in fijne plakjes of blokjes. Verhit een scheut olijfolie en bak hierin de worstjes licht krokant. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Smelt de boter, doe er de bloem bij, roerbak 1 minuut en voeg geleidelijk aan de melk en groentebouillon al roerend toe. Laat indikken tot een romige saus. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Meng met de gebakken worst, 150 gram gemalen kaas en de gekookte pasta. Giet in een ovenschaal en bestrooi met de overige gemalen kaas.

  3. 3

    Zet 20 minuten in de oven of tot de kaas gegratineerd is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.