Recept

Rösti met pompoen en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snel en makkelijk recept voor één persoon van tv-chef Loïc Van Impe. Deze rösti is klaar in een kwartier! Tip van Loïc: kies voor ontbeende kippendijen, die zijn sappiger, hebben meer smaak en zijn goedkoper dan kippenborstfilets.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, de ui en de pompoen. Rasp alles fijn in de blender. Als je geen cutter of blender hebt, kun je een gewone rasp gebruiken.

  2. 2

    Snij de kippendijen in fijne reepjes en doe ze samen met de fijngehakte peterselie bij het groentemengsel. Kruid met peper en zout en strooi er het maïszetmeel over. Roer onder elkaar.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan. Schep het röstibeslag in de pan, duw een beetje plat en bak de rösti onder deksel 5 minuten aan elke kant.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rösti met pompoen en kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, de ui en de pompoen. Rasp alles fijn in de blender. Als je geen cutter of blender hebt, kun je een gewone rasp gebruiken.

  2. 2

    Snij de kippendijen in fijne reepjes en doe ze samen met de fijngehakte peterselie bij het groentemengsel. Kruid met peper en zout en strooi er het maïszetmeel over. Roer onder elkaar.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan. Schep het röstibeslag in de pan, duw een beetje plat en bak de rösti onder deksel 5 minuten aan elke kant.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!