Cannelloni met kalkoen, appel en dragonroomsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni met kalkoen, appel en dragonroomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassend hoofdgerecht voor kerst of elk ander feest.

bereiding
  1. 1

    Kook de cannelloni beetgaar in lichtgezouten water. Snij de kalkoenfilets in reepjes. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Halveer het witloof in de lengte.

  2. 2

    Roerbak de kalkoen met het witloof 5 minuten in hete olie. Bak de appelplakjes in boter goudbruin.

  3. 3

    Verwarm de roomkaas met de room en de blaadjes dragon en laat de saus 3 minuten indikken. Giet de pasta af en meng door de saus.

  4. 4

    Verdeel de pasta, de kalkoen en de appelplakjes over de borden. Werk af met extra dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de cannelloni beetgaar in lichtgezouten water. Snij de kalkoenfilets in reepjes. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Halveer het witloof in de lengte.

  2. 2

    Roerbak de kalkoen met het witloof 5 minuten in hete olie. Bak de appelplakjes in boter goudbruin.

  3. 3

    Verwarm de roomkaas met de room en de blaadjes dragon en laat de saus 3 minuten indikken. Giet de pasta af en meng door de saus.

  4. 4

    Verdeel de pasta, de kalkoen en de appelplakjes over de borden. Werk af met extra dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.