Hartige bietentaartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige bietentaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk bijgerecht bij je zondagse gebraadje. Of serveer deze taartjes met een salade als voorgerecht.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Vet kleine taartvormpjes in met olijfolie. Bekleed elk vormpje met kruimeldeeg. Snij de randen weg.

  2. 2

    Snij de uien in ringen en de rode bieten in plakjes. Fruit de uien glazig in olijfolie. Verdeel de ui en bietjes over de vormpjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout. Giet dit over de bieten. Verdeel er wat geitenkaas en tijm over. Zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Vet kleine taartvormpjes in met olijfolie. Bekleed elk vormpje met kruimeldeeg. Snij de randen weg.

  2. 2

    Snij de uien in ringen en de rode bieten in plakjes. Fruit de uien glazig in olijfolie. Verdeel de ui en bietjes over de vormpjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout. Giet dit over de bieten. Verdeel er wat geitenkaas en tijm over. Zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.