Courgettiwok met pittig kipgehakt en puntpaprika
bereiding
- 
                        1 Snij de courgettes met een spiraalsnijder in fijne linten. Snij de puntpaprika's en de lente-uitjes in fijne lange reepjes. 
- 
                        2 Pel en plet de knoflook, hak de chilipeper heel fijn en rasp de gember. Kook de noedels beetgaar en giet ze af. 
- 
                        3 Verhit een scheut olijfolie en bak hierin het kipgehakt rul. Voeg de knoflook, de chili, de gember, de agavesiroop, de sojasaus en de vissaus toe en roerbak 1 minuut. 
- 
                        4 Voeg de courgettelinten, de paprikareepjes en de lente-ui toe, roerbak nog 3 minuten op hoog vuur. Voeg als laatste de spinazie toe en laat slinken. 
- 
                        5 Serveer de noedels met het gehakt. Bestrooi met sesamzaadjes. Serveer met een partje limoen. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                