Orloffgebraad met pata negra en pittige provolone
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Orloffgebraad met pata negra en pittige provolone

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit feestelijke gebraad is klaar in 35 minuten, ideaal voor op je kerstmenu! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de provolone in dunne plakjes. Maak in het varkenshaasje elke centimeter insnijdingen tot ongeveer halverwege het vlees.

  2. 2

    Verdeel de pata negra, plakjes provolone en takjes tijm over de inkepingen. Besprenkel met olijfolie extra vierge en kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer met wat extra takjes tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de provolone in dunne plakjes. Maak in het varkenshaasje elke centimeter insnijdingen tot ongeveer halverwege het vlees.

  2. 2

    Verdeel de pata negra, plakjes provolone en takjes tijm over de inkepingen. Besprenkel met olijfolie extra vierge en kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer met wat extra takjes tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.