Recept

Peperkoekchips met blauwe kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel hapje met gegarandeerd waw-effect, en bovendien supersnel klaar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de walnoten heel fijn. Meng ze met 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Zet opzij. Meng de mascarpone met de blauwe kaas.

  2. 2

    Snij 4 heel fijne gelijke plakjes van de peperkoek. Leg de plakjes op een bakplaat, bestrijk met olijfolie en bak ze 5 minuten in de oven of tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat ze afkoelen.

  3. 3

    Beleg de chips met de gorgonzola-mascarponemengeling en ½ kl walnotenolie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Peperkoekchips met blauwe kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!