Oosterse tartaar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse tartaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk stukje vlees uit het Oosten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes.

    Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.

  2. 2

    Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus.

    Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.

  3. 3

    Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.

  4. 4

    Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes.

    Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.

  2. 2

    Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus.

    Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.

  3. 3

    Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.

  4. 4

    Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.