Oosterse tartaar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse tartaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk stukje vlees uit het Oosten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes.

    Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.

  2. 2

    Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus.

    Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.

  3. 3

    Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.

  4. 4

    Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes.

    Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.

  2. 2

    Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus.

    Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.

  3. 3

    Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.

  4. 4

    Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!