Recept

Steak met zuiders garnituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker stukje biefstuk in een zonnig jasje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de tuinkruiden fijn.

    Laat de kappertjes uitlekken.

    Snij de ansjovisfilets en de olijven in stukjes.

    Spoel de kerstomaatjes, snij ze blokjes.

    Halveer de olijven.

  2. 2

    Doe kruiden, kappertjes, ansjovis, olijven en kerstomaatjes in een kommetje en schep goed om.

    Zet een kwartiertje in de koelkast.

  3. 3

    Bak de biefstukken aan beide zijden kort aan op een hevig vuur, in hete olie.

    Laat ze - al naargelang u het vlees minder of meer doorbakken wilt - nog 2 tot 4 minuten verder bakken op een zachter vuur.

    Kruid ze met fleur de sel en peper uit de molen.

  4. 4

    Schik ze op voorverwarmde borden.

    Schep er wat van het garnituur bij.

    Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Steak met zuiders garnituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de tuinkruiden fijn.

    Laat de kappertjes uitlekken.

    Snij de ansjovisfilets en de olijven in stukjes.

    Spoel de kerstomaatjes, snij ze blokjes.

    Halveer de olijven.

  2. 2

    Doe kruiden, kappertjes, ansjovis, olijven en kerstomaatjes in een kommetje en schep goed om.

    Zet een kwartiertje in de koelkast.

  3. 3

    Bak de biefstukken aan beide zijden kort aan op een hevig vuur, in hete olie.

    Laat ze - al naargelang u het vlees minder of meer doorbakken wilt - nog 2 tot 4 minuten verder bakken op een zachter vuur.

    Kruid ze met fleur de sel en peper uit de molen.

  4. 4

    Schik ze op voorverwarmde borden.

    Schep er wat van het garnituur bij.

    Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!