Steak met zuiders garnituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steak met zuiders garnituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker stukje biefstuk in een zonnig jasje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de tuinkruiden fijn.

    Laat de kappertjes uitlekken.

    Snij de ansjovisfilets en de olijven in stukjes.

    Spoel de kerstomaatjes, snij ze blokjes.

    Halveer de olijven.

  2. 2

    Doe kruiden, kappertjes, ansjovis, olijven en kerstomaatjes in een kommetje en schep goed om.

    Zet een kwartiertje in de koelkast.

  3. 3

    Bak de biefstukken aan beide zijden kort aan op een hevig vuur, in hete olie.

    Laat ze - al naargelang u het vlees minder of meer doorbakken wilt - nog 2 tot 4 minuten verder bakken op een zachter vuur.

    Kruid ze met fleur de sel en peper uit de molen.

  4. 4

    Schik ze op voorverwarmde borden.

    Schep er wat van het garnituur bij.

    Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de tuinkruiden fijn.

    Laat de kappertjes uitlekken.

    Snij de ansjovisfilets en de olijven in stukjes.

    Spoel de kerstomaatjes, snij ze blokjes.

    Halveer de olijven.

  2. 2

    Doe kruiden, kappertjes, ansjovis, olijven en kerstomaatjes in een kommetje en schep goed om.

    Zet een kwartiertje in de koelkast.

  3. 3

    Bak de biefstukken aan beide zijden kort aan op een hevig vuur, in hete olie.

    Laat ze - al naargelang u het vlees minder of meer doorbakken wilt - nog 2 tot 4 minuten verder bakken op een zachter vuur.

    Kruid ze met fleur de sel en peper uit de molen.

  4. 4

    Schik ze op voorverwarmde borden.

    Schep er wat van het garnituur bij.

    Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.