Appel-amandelcrumble met Griekse yoghurt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appel-amandelcrumble met Griekse yoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: Vervang je gewone suiker door stevia, let dan op de verhouding. 1 lepel stevia-suiker van ½ g heeft dezelfde zoetkracht als een lepel suiker van 5 g. 1kl stevia-suiker heeft dezelfde zoetkracht als 1 koffielepel suiker.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. Meng de appelblokjes met een beetje suiker, wat kaneel en de rozijnen en verdeel de blokjes over ingeoliede ovenschaaltjes.

  3. 3

    Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en meng het kokosvet er met je vingers door tot je een grof kruimelig deeg hebt.

  4. 4

    Verdeel de crumble over de vulling en zet de schaaltjes een kwartier in de oven. Serveer warm met wat Griekse yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. Meng de appelblokjes met een beetje suiker, wat kaneel en de rozijnen en verdeel de blokjes over ingeoliede ovenschaaltjes.

  3. 3

    Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en meng het kokosvet er met je vingers door tot je een grof kruimelig deeg hebt.

  4. 4

    Verdeel de crumble over de vulling en zet de schaaltjes een kwartier in de oven. Serveer warm met wat Griekse yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.