Recept

Appel-amandelcrumble met Griekse yoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: Vervang je gewone suiker door stevia, let dan op de verhouding. 1 lepel stevia-suiker van ½ g heeft dezelfde zoetkracht als een lepel suiker van 5 g. 1kl stevia-suiker heeft dezelfde zoetkracht als 1 koffielepel suiker.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. Meng de appelblokjes met een beetje suiker, wat kaneel en de rozijnen en verdeel de blokjes over ingeoliede ovenschaaltjes.

  3. 3

    Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en meng het kokosvet er met je vingers door tot je een grof kruimelig deeg hebt.

  4. 4

    Verdeel de crumble over de vulling en zet de schaaltjes een kwartier in de oven. Serveer warm met wat Griekse yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Appel-amandelcrumble met Griekse yoghurt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!