Recept

Bloemkoolmousse met garnalen en tuinkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit heerlijke hapje is klaar voor je het weet. Cheers!

Liever geen room? Vervang hem door Griekse yoghurt. Net zo fris van smaak!

bereiding
  1. 1

    Los het bouillonblokje op in 1/2 liter kokend water. Kook er de bloemkoolroosjes in gaar.

  2. 2

    Klop de room lobbig. Giet de bloemkool af en doe de roosjes met een klontje boter in een blender. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en mix glad. Spatel de room onder de gemixte bloemkool.

  3. 3

    Verdeel de bloemkoolmousse over kleine glaasjes, schep er de garnalen over en werk ze af met het mosterdzaad en de tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bloemkoolmousse met garnalen en tuinkers

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!