Kalkoenlapjes met bloemkool en pesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenlapjes met bloemkool en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze ovenschotel vol smaak maak je met 4 ingrediënten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij met een scherp mes 4 plakken van ongeveer 2 centimeter dik van de bloemkool. Kruid ze met peper en zout en bak ze langs beide kanten lichtbruin in olijfolie.

  2. 2

    Smeer een dun laagje pesto uit over de bodem van de ovenschaal. Leg er de kalkoenlapjes bovenop. Kruid met peper. Verdeel er de bloemkoolsteaks over en besmeer opnieuw met wat pesto.

  3. 3

    Verdeel de mozzarellabolletjes over de schaal, dek af met aluminiumfolie en zet 20 minuten in de oven. Verwijder de folie de laatste 5 minuten van de baktijd en laat nog verder bakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij met een scherp mes 4 plakken van ongeveer 2 centimeter dik van de bloemkool. Kruid ze met peper en zout en bak ze langs beide kanten lichtbruin in olijfolie.

  2. 2

    Smeer een dun laagje pesto uit over de bodem van de ovenschaal. Leg er de kalkoenlapjes bovenop. Kruid met peper. Verdeel er de bloemkoolsteaks over en besmeer opnieuw met wat pesto.

  3. 3

    Verdeel de mozzarellabolletjes over de schaal, dek af met aluminiumfolie en zet 20 minuten in de oven. Verwijder de folie de laatste 5 minuten van de baktijd en laat nog verder bakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.