Ravioli-lasagne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ravioli-lasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat je van ravioli een heerlijke lasagne kunt maken? Voor deze gezellige ovenschotel heb je maar 4 ingrediënten nodig. Het allerlekkerste met verse ravioli natuurlijk, maar als het extra snel moet gaan lukt ravioli uit blik ook.

bereiding
  1. 1

    Kook de ravioli gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af. Boen de zoete aardappelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Besmeer een ovenschaal met een laagje tomatensaus. Leg er een laag ravioli op. Verdeel er de aardappelplakjes over en kruid met peper en zout. Leg er opnieuw een laag ravioli op en giet er de resterende tomatensaus over. Bestrooi met de kaas.

  3. 3

    Zet de ovenschotel 20 minuten in de oven. Strooi er eventueel vlak voor het serveren nog wat fijngehakte peterselie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de ravioli gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af. Boen de zoete aardappelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Besmeer een ovenschaal met een laagje tomatensaus. Leg er een laag ravioli op. Verdeel er de aardappelplakjes over en kruid met peper en zout. Leg er opnieuw een laag ravioli op en giet er de resterende tomatensaus over. Bestrooi met de kaas.

  3. 3

    Zet de ovenschotel 20 minuten in de oven. Strooi er eventueel vlak voor het serveren nog wat fijngehakte peterselie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.