Recept

Knolselder met gepofte knoflook en zongedroogde tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De lekkere vulling van deze knolselder zorgt gegarandeerd voor verraste gezichten aan tafel! Dit gerecht past bovendien helemaal in de filosofie van Pascale Naessens.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Leg de knolselder samen met de bol knoflook op aluminiumfolie. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Wikkel aluminiumfolie rond de knolselder en knoflook en zet 2.30 à 3 uur in de oven of tot de knolselder volledig zacht is.

  2. 2

    Bereid intussen de vulling. Haal de blaadjes tijm van de takjes en snipper fijn. Snij de olijven en zongedroogde tomaatjes in fijne stukjes. Rasp de parmezaan.

  3. 3

    Haal de knolselder uit de oven en lepel er de inhoud uit. Duw het vruchtvlees uit de bol knoflook. Meng het vruchtvlees van de knolselder met 1 koffielepel van de zachte knoflook, de zongedroogde tomaatjes, de geraspte parmezaan, de tijm, 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schep de mengeling in de knolselder en zet opnieuw 20 minuten in de oven. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knolselder met gepofte knoflook en zongedroogde tomaten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!