Groene minipizza's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groene minipizza's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze minipizza's zijn ideaal als hapje tijdens een tapasavond. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Haal met een ronde vorm 4 cirkeltjes uit het deeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en beleg met de mozzarella. Zet 12 minuten in de oven.

  2. 2

    Blancheer de erwtjes en aspergepunten 3 minuten in gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne linten.

  3. 3

    Bestrijk de gebakken pizzabodems met de pesto. Beleg verder met de erwtjes, aspergepunten, courgettelint, de lente-ui en een blaadje rucola. Druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Haal met een ronde vorm 4 cirkeltjes uit het deeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en beleg met de mozzarella. Zet 12 minuten in de oven.

  2. 2

    Blancheer de erwtjes en aspergepunten 3 minuten in gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne linten.

  3. 3

    Bestrijk de gebakken pizzabodems met de pesto. Beleg verder met de erwtjes, aspergepunten, courgettelint, de lente-ui en een blaadje rucola. Druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!