Linguine met pesto van zongedroogde tomaten en krokante pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met pesto van zongedroogde tomaten en krokante pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een halfuurtje, enkele zonnige ingrediënten en een stevige honger: meer heb je voor deze snelle pasta niet nodig.

Het recept vraagt om rode pasta; dat is pasta op basis van linzen met een lekkere, nootachtige smaak. Vind je 'm niet? Gebruik dan gerust je vertrouwde pasta.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de knoflook. Doe de zongedroogde tomaatjes met de knoflook, de pijnboompitten en de parmezaan in de blender. Giet er een scheut olijfolie en de olie van de tomaatjes bij en mix tot een smeuïge pesto. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de pancetta krokant in een droge koekenpan.

  4. 4

    Giet de pasta af en meng er de pesto en de rucola onder. Verdeel over de borden en werk af met de pancetta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de knoflook. Doe de zongedroogde tomaatjes met de knoflook, de pijnboompitten en de parmezaan in de blender. Giet er een scheut olijfolie en de olie van de tomaatjes bij en mix tot een smeuïge pesto. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de pancetta krokant in een droge koekenpan.

  4. 4

    Giet de pasta af en meng er de pesto en de rucola onder. Verdeel over de borden en werk af met de pancetta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.