Recept

Merguez met zongedroogde tomaatjes en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aardappelgerecht met een zuiders tintje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar en prak ze met een vork.

    Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.

    Hak de rucola fijn.

  2. 2

    Meng de tomaten en rucola met de aardappelpuree en 2 eetlepels olie van de tomaten. Voeg de kruidenkaas toe en schep goed om. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de merguez in boter of olie. Serveer met puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Merguez met zongedroogde tomaatjes en rucola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar en prak ze met een vork.

    Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.

    Hak de rucola fijn.

  2. 2

    Meng de tomaten en rucola met de aardappelpuree en 2 eetlepels olie van de tomaten. Voeg de kruidenkaas toe en schep goed om. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de merguez in boter of olie. Serveer met puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!