Kruidensalade met zalm, gepekelde radijsjes en gorgonzoladressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidensalade met zalm, gepekelde radijsjes en gorgonzoladressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra veel kruiden geven deze salade pit. Opgelet: de radijzen moeten 3 uur marineren! 

bereiding
  1. 1

    Mix alle ingrediënten voor de dressing glad. Kruid met peper. Zet koel.

  2. 2

    Maak de radijsjes schoon en snij ze in fijne plakjes. Breng de azijn samen met 180 ml water, de honing en het zout aan de kook. Giet dit over de radijsjes en voeg de mosterdzaadjes en chilivlokken toe. Laat minstens 3 uur marineren.

  3. 3

    Spoel en halveer de druiven, halveer de artisjokharten. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan. Bak de zalmblokjes in olijfolie kort aan.

  4. 4

    Spoel en droog de kruiden, verdeel ze over een schaal. Leg er de radijsjes, artisjokharten, druifjes en zalmblokjes op. Kruid met peper en zout en geef er de dressing bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix alle ingrediënten voor de dressing glad. Kruid met peper. Zet koel.

  2. 2

    Maak de radijsjes schoon en snij ze in fijne plakjes. Breng de azijn samen met 180 ml water, de honing en het zout aan de kook. Giet dit over de radijsjes en voeg de mosterdzaadjes en chilivlokken toe. Laat minstens 3 uur marineren.

  3. 3

    Spoel en halveer de druiven, halveer de artisjokharten. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan. Bak de zalmblokjes in olijfolie kort aan.

  4. 4

    Spoel en droog de kruiden, verdeel ze over een schaal. Leg er de radijsjes, artisjokharten, druifjes en zalmblokjes op. Kruid met peper en zout en geef er de dressing bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.