Recept

Gegrilde Black Angus steak met parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Biefstuk op de barbecue is top. Heb geduld en laat het vlees na het bakken nog even rusten in aluminiumfolie voor je het versnijdt en verdeelt onder je gasten. De vleessappen kunnen zich zo weer mooi verspreiden door het vlees en je biefstuk blijft lekker sappig. 

bereiding
  1. 1

    Laat de steak een halfuur op kamertemperatuur komen. Borstel in met olijfolie.

  2. 2

    Bak het vlees op de rooster van de barbecue een tweetal minuten langs beide kanten. Kruid nog met peper en zout.

  3. 3

    Strooi er de parmezaan en de peterselie over, sprenkel er nog wat olijfolie over en laat het vlees een vijftal minuten rusten (onder aluminiumfolie) alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde Black Angus steak met parmezaan

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!