Glutenvrije cake zonder koemelk en lactose
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de eieren los met de suiker. Voeg de gezeefde bloem, het bakpoeder, de chocolade en de oploskoffie toe. Smelt de margarine en meng ze door het beslag. 
- 
                        2 Doe het beslag in een ingevette en bebloemde cakevorm. Bak de cake 50 minuten in de voorverwarmde oven. 
- 
                        3 Maak het notenmengsel. Meng de geplette noten met 50 g margarine en evenveel griessuiker. Doe er een mespuntje bloem bij, opgelost in de sojamelk. Verwarm het geheel in een pannetje en laat indikken. 
- 
                        4 Overgiet de cake met het notenmengsel en strijk uit over de hele oppervlakte. Laat de cake verder kleuren onder de grill. 
- 
                        5 Ontvorm de cake en laat afkoelen op een rooster alvorens te serveren. Werk af met wat poedersuiker. Serveer er eventueel wat confituur bij. 
 
                                                     
                 
                                 
                 
                                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                