Recept

Aardappelsalade met radijzen, wasabi en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze aardappelsalade is onmisbaar op Sandra Bekkari's slanke barbecue!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook of stoom de aardappelen beetgaar, giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Spoel de bieslook en hak ‘m fijn. Spoel de radijzen, verwijder het loof. Hou het loof bij en snij de radijzen in fijne plakjes.

  3. 3

    Meng de zure room met de wasabipasta, de knoflook, de bieslook en peper en zout.

  4. 4

    Meng de aardappelen en radijzen met de zureroommengeling. Kruid met peper en zout. Zet de aardappelsalade zeker 2 uur of meer in de koelkast. Werk af met het loof van de radijsjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met radijzen, wasabi en zure room
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook of stoom de aardappelen beetgaar, giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Spoel de bieslook en hak ‘m fijn. Spoel de radijzen, verwijder het loof. Hou het loof bij en snij de radijzen in fijne plakjes.

  3. 3

    Meng de zure room met de wasabipasta, de knoflook, de bieslook en peper en zout.

  4. 4

    Meng de aardappelen en radijzen met de zureroommengeling. Kruid met peper en zout. Zet de aardappelsalade zeker 2 uur of meer in de koelkast. Werk af met het loof van de radijsjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!