Aardappelsalade met radijzen, wasabi en zure room
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met radijzen, wasabi en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze aardappelsalade is onmisbaar op Sandra Bekkari's slanke barbecue!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook of stoom de aardappelen beetgaar, giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Spoel de bieslook en hak ‘m fijn. Spoel de radijzen, verwijder het loof. Hou het loof bij en snij de radijzen in fijne plakjes.

  3. 3

    Meng de zure room met de wasabipasta, de knoflook, de bieslook en peper en zout.

  4. 4

    Meng de aardappelen en radijzen met de zureroommengeling. Kruid met peper en zout. Zet de aardappelsalade zeker 2 uur of meer in de koelkast. Werk af met het loof van de radijsjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook of stoom de aardappelen beetgaar, giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Spoel de bieslook en hak ‘m fijn. Spoel de radijzen, verwijder het loof. Hou het loof bij en snij de radijzen in fijne plakjes.

  3. 3

    Meng de zure room met de wasabipasta, de knoflook, de bieslook en peper en zout.

  4. 4

    Meng de aardappelen en radijzen met de zureroommengeling. Kruid met peper en zout. Zet de aardappelsalade zeker 2 uur of meer in de koelkast. Werk af met het loof van de radijsjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.