Brochette met kalfsvlees, rode ui en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Brochette met kalfsvlees, rode ui en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een eenvoudig toppertje, deze brochette met champignons. In nog geen halfuurtje is ie klaar.

bereiding
  1. 1

    Pel de rode ui en snij ‘m in partjes. Borstel de champignons schoon. Snij het vlees in repen.

  2. 2

    Rijg een partje ui en een champignon op een prikker, rijg er vervolgens een eerste reep kalfsvlees op, gevolgd door een partje ui en een champignon, een tweede reep kalfsvlees en ten slotte nog een champignon en een partje ui.

  3. 3

    Meng het knoflookpoeder met het zout en de peper. Strooi het over de brochette.

  4. 4

    Bak de brochette op de barbecue. Kalfsvlees gaart snel: een 2-tal minuten per kant is genoeg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de rode ui en snij ‘m in partjes. Borstel de champignons schoon. Snij het vlees in repen.

  2. 2

    Rijg een partje ui en een champignon op een prikker, rijg er vervolgens een eerste reep kalfsvlees op, gevolgd door een partje ui en een champignon, een tweede reep kalfsvlees en ten slotte nog een champignon en een partje ui.

  3. 3

    Meng het knoflookpoeder met het zout en de peper. Strooi het over de brochette.

  4. 4

    Bak de brochette op de barbecue. Kalfsvlees gaart snel: een 2-tal minuten per kant is genoeg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.