Recept

Gevulde koolrabi met drie kazen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Guilt-free kaasgerechtje boordevol groentjes, helemaal Pascale Naessens proof. 

bereiding
  1. 1

    Stoom of kook de koolrabi’s in gezouten water in 25 minuten tot 45 minuten beetgaar. De koolrabi moet van je mes glijden als je hem doorprikt. Laat afkoelen. Snij het bovenste topje van de koolrabi en hol ze gedeeltelijk uit met een parisienne- of koffielepel.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en plet de knoflook. Spoel de bladpeterselie en het basilicum en hak ze fijn. Meng de verse kruiden met de knoflook, mozzarella, ricotta en pecorino. Kruid met genoeg peper, zout en nootmuskaat. Vul de koolrabi’s met de kaasmengeling en gaar 25 à 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Rooster de pistachenoten in een droge pan en hak ze grof. Meng de graantjesmosterd met de olijfolie en het citroensap tot een dressing. Spoel en droog de sla. Meng de dressing en de pistachenoten onder de sla en kruid met peper en zout. Serveer de koolrabi’s met het slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde koolrabi met drie kazen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!