• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steak met lichte peperroomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Peperroomsaus à la Sandra Bekkari!

bereiding
  1. 1

    Stoof voor de saus de sjalot en de knoflook aan in olijfolie in een sauspannetje.

  2. 2

    Voeg de groentebouillon en cognac toe. Laat minstens voor de helft inkoken. Voeg sojaroom en sojasaus toe.

  3. 3

    Meng goed, kruid met flink wat peper en laat inkoken tot een romige saus. Voeg vervolgens de peperbolletjes toe.

  4. 4

    Kruid de steak met peper en zout. Zet de grillpan op een hoog vuur. Bak het vlees 2 minuten en verleg het een kwartje zonder het op te draaien, zo krijg je een mooi ruitjespatroon (leg het eerst op 10 voor 10 en dan 10 over 10).

  5. 5

    Draai het vlees om en herhaal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoof voor de saus de sjalot en de knoflook aan in olijfolie in een sauspannetje.

  2. 2

    Voeg de groentebouillon en cognac toe. Laat minstens voor de helft inkoken. Voeg sojaroom en sojasaus toe.

  3. 3

    Meng goed, kruid met flink wat peper en laat inkoken tot een romige saus. Voeg vervolgens de peperbolletjes toe.

  4. 4

    Kruid de steak met peper en zout. Zet de grillpan op een hoog vuur. Bak het vlees 2 minuten en verleg het een kwartje zonder het op te draaien, zo krijg je een mooi ruitjespatroon (leg het eerst op 10 voor 10 en dan 10 over 10).

  5. 5

    Draai het vlees om en herhaal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.