Recept

Rijstpap met bruine suiker

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vanille, kaneel en saffraan: deze rijstpap bereiden is een feestje, alleen al door de geur. Serveer de rijstpap lauw of koud, met bruine suiker natuurlijk.

bereiding
  1. 1

    Breng de melk aan de kook met het vanillestokje en het kaneelstokje.

  2. 2

    Voeg de rijst en de saffraan toe, draai het vuur lager en laat op een heel zacht vuurtje 30 minuten garen. Roer af en toe even om.

  3. 3

    Roer de suiker door de rijstpap en haal het vanillestokje en het kaneelstokje eruit.

  4. 4

    Klop de eidooiers los en roer ze door de rijstpap. Doe er eventueel nog een klontje boter bij.

  5. 5

    Giet de rijstpap in schaaltjes en laat afkoelen. Serveer met bruine suiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rijstpap met bruine suiker
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Breng de melk aan de kook met het vanillestokje en het kaneelstokje.

  2. 2

    Voeg de rijst en de saffraan toe, draai het vuur lager en laat op een heel zacht vuurtje 30 minuten garen. Roer af en toe even om.

  3. 3

    Roer de suiker door de rijstpap en haal het vanillestokje en het kaneelstokje eruit.

  4. 4

    Klop de eidooiers los en roer ze door de rijstpap. Doe er eventueel nog een klontje boter bij.

  5. 5

    Giet de rijstpap in schaaltjes en laat afkoelen. Serveer met bruine suiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!