Bietennoedels met zalm en yoghurt-dillesaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bietennoedels met zalm en yoghurt-dillesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gebruik eens fijngesneden bietjes als alternatief voor pasta. Fijn voor de lijn, goed voor je lichaam. En ook glutenvrij (maar check voor alle zekerheid wel de verpakking van de mosterd).

bereiding
  1. 1

    Schil de bieten en maak er met de hulp van een spiralizer noedels van. Kook de bietennoedels kort gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Maak een dressing van de yoghurt, olijfolie, honing, rodewijnazijn, mosterd, sjalot, dille en kappertjes.

  3. 3

    Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Bak de vis eerst 2 minuten op de velkant, draai de vis om en zet het vuur zachter. Bak nog 2 tot 3 minuten gelijkmatig verder.

  4. 4

    Meng de yoghurtdressing onder de bietennoedels en serveer met gebakken zalm. Werk af met extra kappertjes en dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de bieten en maak er met de hulp van een spiralizer noedels van. Kook de bietennoedels kort gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Maak een dressing van de yoghurt, olijfolie, honing, rodewijnazijn, mosterd, sjalot, dille en kappertjes.

  3. 3

    Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Bak de vis eerst 2 minuten op de velkant, draai de vis om en zet het vuur zachter. Bak nog 2 tot 3 minuten gelijkmatig verder.

  4. 4

    Meng de yoghurtdressing onder de bietennoedels en serveer met gebakken zalm. Werk af met extra kappertjes en dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.