• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoekencake in de oven met peer en amandel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een combinatie waarmee je altijd goed zit!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Zet een pan op het vuur met de boter. Schil de peer, snijd in parten (8) en besprenkel met het citroensap. Voeg de suiker en het kaneelpoeder bij de gesmolten boter. Voeg er de stukken peer bij en bak enkele minuten op.

  2. 2

    Meng ondertussen de eieren, het zout, de bloem en de melk. Neem een ovenschaal , beboter ze en giet er het pannenkoekendeeg in. Schik er de gekarameliseerde peer op, bestrooi met de amandelen en bak even gaar in de oven.

  3. 3

    Haal uit de oven en bestuif met het poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Zet een pan op het vuur met de boter. Schil de peer, snijd in parten (8) en besprenkel met het citroensap. Voeg de suiker en het kaneelpoeder bij de gesmolten boter. Voeg er de stukken peer bij en bak enkele minuten op.

  2. 2

    Meng ondertussen de eieren, het zout, de bloem en de melk. Neem een ovenschaal , beboter ze en giet er het pannenkoekendeeg in. Schik er de gekarameliseerde peer op, bestrooi met de amandelen en bak even gaar in de oven.

  3. 3

    Haal uit de oven en bestuif met het poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.