Recept

Bieslook-winterposteleinstoemp met mierikswortel en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stoemp met een stukje vis: lekkerder wordt het niet! De postelein en bieslook roer je er rauw door.

bereiding
  1. 1

    Schil en was de aardappelen. Kook of stoom ze gaar en maak er een puree van met de mascarpone en 2 koffielepels mierikswortel (of meer naar smaak). Kruid naar smaak met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de bieslook en laat uitlekken. Snipper de sprietjes tot je 1 volle eetlepel hebt.

  3. 3

    Bak de zalm in een flinke klont boter en kruid met peper en zout. Meng de winterpostelein en de bieslook door de puree en serveer met de zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bieslook-winterposteleinstoemp met mierikswortel en zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!