Veggie bao buns met avocado
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veggie bao buns met avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vegetarisch lekkers uit Korea!

bereiding
  1. 1

    Breng de balsamicoazijn met de suiker en een scheut water aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Giet dit mengsel over de rode ui en laat minstens 30 minuten trekken.

  2. 2

    Duw al het vocht uit de tofu. Meng het vijfkruidenpoeder door het maïszetmeel en kruid met zout. Wentel er de tofuplakken door. Bak ze goudbruin en krokant in plantaardige olie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de misopasta en sriracha en zet koel.

  4. 4

    Bereid de bao buns zoals vermeld op de verpakking.

  5. 5

    Bestrijk met de mayo-misosaus en beleg verder met de tofu, de avocado, de rode ui, koriander, amandelen en wakame.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de balsamicoazijn met de suiker en een scheut water aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Giet dit mengsel over de rode ui en laat minstens 30 minuten trekken.

  2. 2

    Duw al het vocht uit de tofu. Meng het vijfkruidenpoeder door het maïszetmeel en kruid met zout. Wentel er de tofuplakken door. Bak ze goudbruin en krokant in plantaardige olie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de misopasta en sriracha en zet koel.

  4. 4

    Bereid de bao buns zoals vermeld op de verpakking.

  5. 5

    Bestrijk met de mayo-misosaus en beleg verder met de tofu, de avocado, de rode ui, koriander, amandelen en wakame.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.