Recept

Knolselderlasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

In deze lasagne vervang je de pasta door knolselder

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en de knoflook en snij fijn. Stoof de look en de ui aan in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de passata toe en laat nog even meestoven. Kruid naar smaak met peper, zout en spaghettikruiden.

  2. 2

    Klop de eitjes los en meng onder de ricotta, kruid met peper en zout. Schil de knolselder en snij in dunne plakjes.

  3. 3

    Lepel wat van het gehaktmengsel in een ovenschaal. Leg er enkele schijfjes knolselder op zoals bij lasagnevellen. Schep er dan wat van het ricottamengsel over. Leg er opnieuw een laagje knolselder over. Schep er opnieuw het gehaktmengsel over. Zet de schotel zo’n 40 min. in de oven. Leg er dan de schijfjes mozzarella op en zet nog 10 min. onder de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!