Recept

Broccolibrood met krabsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Broccolibrood heeft een vaste textuur waardoor je 't perfect kunt beleggen. Experimenteer erop los!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de broccoli in roosjes. Doe ze in een blender en mix fijn.

  2. 2

    Voeg het amandelmeel, de eieren, de Provençaalse kruiden en peper en zout bij de gemixte broccoli en meng goed.

  3. 3

    Stort het beslag in een met bakpapier beklede ovenschaal en strijk met de bolle kant van een lepel glas tot een dikte van 1 cm. Zet 30 minuten in de oven.

  4. 4

    Prak de krab fijn met een vork. Meng er de yoghurt, mayonaise, paprikablokjes, limoensap, lente-uitjes en wasabi onder. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij het broccolibrood in gelijke stukken. Beleg de helft met de rucola, plakjes tomaat en de krabsla. Leg er een tweede sneetje broccolibrood op en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broccolibrood met krabsla

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!