Recept

Roodbaars met paksoi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snel en voedzaam bordje.

bereiding
  1. 1

    Snij de paprika en de mini-paksoi in dunne reepjes. Snij de shiitake in stukjes. Rasp de gember en pers de knoflook.

  2. 2

    Verhit 1,5 el arachideolie in een wok. Voeg alle groenten toe en roerbak 3 à 4 minuten. Voeg dan de groentebouillon, de kokosmelk, de sojasaus, de vissaus, de rijstazijn en een beetje peper toe. Laat inkoken.

  3. 3

    Verhit 1,5 el arachideolie in een braadpan. Kruid de roodbaarsfilets met peper en zout en bak ze kort aan.

  4. 4

    Serveer met de groenten. Werk af met chilivlokken, sesamzaadjes en verse korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Roodbaars met paksoi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!