Eetbare aperokrans
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Eetbare aperokrans

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Oogverblindend, toch? 

bereiding
  1. 1

    Week een steekschuimkrans in water. Snij de kruiden in takjes zoals bij het bloemschikken.

  2. 2

    Spoel de kruiden, tomaatjes en chilipepertjes en dep droog. Omwikkel de krans strak met huishoudfolie en steek 'm dan vol met de kruiden tot hij helemaal bedekt is.

  3. 3

    Prik de kaasblokjes, salami's, mozzarellabolletjes, olijven, kerstomaatjes en chilipepertjes op kleine houten prikkers en prik ze lukraak in de kruidenkrans. Steek ze niet te diep; ze mogen boven de kruiden uitsteken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week een steekschuimkrans in water. Snij de kruiden in takjes zoals bij het bloemschikken.

  2. 2

    Spoel de kruiden, tomaatjes en chilipepertjes en dep droog. Omwikkel de krans strak met huishoudfolie en steek 'm dan vol met de kruiden tot hij helemaal bedekt is.

  3. 3

    Prik de kaasblokjes, salami's, mozzarellabolletjes, olijven, kerstomaatjes en chilipepertjes op kleine houten prikkers en prik ze lukraak in de kruidenkrans. Steek ze niet te diep; ze mogen boven de kruiden uitsteken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.