Bloody mary-oesters
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bloody mary-oesters

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo pittig at je je oesters nog nooit!

bereiding
  1. 1

    Meng de passata met de wodka, het limoensap, de geraspte limoenschil en de tabasco. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Open de oesters. Haal ze uit de schelp. Maak de schelp proper en verwijder ook de aanhechting. Droog de schelpen met keukenpapier.

  3. 3

    Lepel wat van de bloody mary in elke oesterschelp. Leg er een oester en een selderblaadje in. Zet de oesters stabiel op een ijsbed.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de passata met de wodka, het limoensap, de geraspte limoenschil en de tabasco. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Open de oesters. Haal ze uit de schelp. Maak de schelp proper en verwijder ook de aanhechting. Droog de schelpen met keukenpapier.

  3. 3

    Lepel wat van de bloody mary in elke oesterschelp. Leg er een oester en een selderblaadje in. Zet de oesters stabiel op een ijsbed.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.