Recept

Pasta carbonara met eend en pastinaak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo at je je carbonara nog nooit! Extra feestelijk dresseren? Leg het eitje dan in de schaal op de pasta en laat je gasten het zelf met de kaas mengen.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Schil de pastinaak en snij in blokjes.

  2. 2

    Smelt een klont boter en bak hierin de sjalot en knoflook op een zacht vuur gaar. Voeg de pastinaak toe, kruid met peper en zout en bak tot de blokjes pastinaak zacht en lichtbruin zijn.

  3. 3

    Rasp de oude kaas. Klop de eieren op met 120 g van de geraspte kaas en kruid met flink wat peper. Snij de gerookte eendenborstfilet in reepjes.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water en meng met de pastinaakblokjes, het ei-kaasmengsel en de reepjes gerookte eendenborst.

  5. 5

    Bestrooi met de rest van de kaas en de verse dragon en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta carbonara met eend en pastinaak

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!