Scheermesjes met kerrieschuim
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scheermesjes met kerrieschuim

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijker wordt je voorgerecht voor kerst niet!

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot fijn en plet de knoflook. Stoof ze in een kookpot in een scheut olijfolie 2 minuten aan. Zet het vuur hoog, voeg de scheermesjes en witte wijn toe, dek af en laat ze in enkele minuten openkomen.

  2. 2

    Zet de pot onmiddellijk van het vuur als de scheermesjes open zijn. Giet af en bewaar het vocht. Maak met een mixer schuim van het scheermessenvocht samen met het kerriepoeder en de room.

  3. 3

    Schik de scheermesjes in een bord en lepel het kerrieschuim erover. Garneer met de fijngesneden lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot fijn en plet de knoflook. Stoof ze in een kookpot in een scheut olijfolie 2 minuten aan. Zet het vuur hoog, voeg de scheermesjes en witte wijn toe, dek af en laat ze in enkele minuten openkomen.

  2. 2

    Zet de pot onmiddellijk van het vuur als de scheermesjes open zijn. Giet af en bewaar het vocht. Maak met een mixer schuim van het scheermessenvocht samen met het kerriepoeder en de room.

  3. 3

    Schik de scheermesjes in een bord en lepel het kerrieschuim erover. Garneer met de fijngesneden lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.