Venkel-kervelstoemp met spicy scampi's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Venkel-kervelstoemp met spicy scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 30 minuten! 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze gaar in gezouten water. Maak de venkel schoon, snij de knol in flinterdunne plakjes en bak ze zacht in olijfolie.

  2. 2

    Pel de scampi's en maak ze schoon, kruid stevig met zout en de gedroogde chilipeper en bak ze kort langs beide kanten in wat olijfolie.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en stamp ze grof met de pureestamper. Hou enkele plukjes kervel apart en roer de resterende kervel en de gebakken venkel door de puree. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  4. 4

    Serveer de stoemp met de scampi's en werk af met de rest van de plukjes kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze gaar in gezouten water. Maak de venkel schoon, snij de knol in flinterdunne plakjes en bak ze zacht in olijfolie.

  2. 2

    Pel de scampi's en maak ze schoon, kruid stevig met zout en de gedroogde chilipeper en bak ze kort langs beide kanten in wat olijfolie.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en stamp ze grof met de pureestamper. Hou enkele plukjes kervel apart en roer de resterende kervel en de gebakken venkel door de puree. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  4. 4

    Serveer de stoemp met de scampi's en werk af met de rest van de plukjes kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.