• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vijgentartaar met geitenkaas en hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een veggiehapje om duimen en vingers bij af te likken.

bereiding
  1. 1

    Hak de vijgen en hazelnoten in kleine stukjes. Pel de rode ui en snij in heel fijne brunoise. Snipper de basilicumblaadjes heel fijn.

  2. 2

    Meng de vijgen met de hazelnoten, rode ui, 1 koffielepel honing, 1 eetlepel olijfolie, basilicum, peper en zout. Verdeel over 4 potjes.

  3. 3

    Doe de geitenkaas in een spuitzak en spuit in elk potje een toefje geitenkaas.

  4. 4

    Maak kleine quenelles van de geitenkaas en leg op elk potje een lepeltje geitenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de vijgen en hazelnoten in kleine stukjes. Pel de rode ui en snij in heel fijne brunoise. Snipper de basilicumblaadjes heel fijn.

  2. 2

    Meng de vijgen met de hazelnoten, rode ui, 1 koffielepel honing, 1 eetlepel olijfolie, basilicum, peper en zout. Verdeel over 4 potjes.

  3. 3

    Doe de geitenkaas in een spuitzak en spuit in elk potje een toefje geitenkaas.

  4. 4

    Maak kleine quenelles van de geitenkaas en leg op elk potje een lepeltje geitenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.