Gevulde aperosticks
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aperosticks

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel hapje dat in 1-2-3 op tafel staat.

bereiding
  1. 1

    Snij van elke plak bladerdeeg 2 repen van 5 à 6 cm breed. Leg op elke reep 5 olijven, onder elkaar. Sla links en rechts het deeg over de olijven en draai elke reep op, zodat de olijven volledig ingepakt zijn met bladerdeeg.

  2. 2

    Leg de bladerdeegsticks op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. 3

    Bestrooi met parmezaan en bak 10 à 15 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven of tot de sticks goudbruin gebakken zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij van elke plak bladerdeeg 2 repen van 5 à 6 cm breed. Leg op elke reep 5 olijven, onder elkaar. Sla links en rechts het deeg over de olijven en draai elke reep op, zodat de olijven volledig ingepakt zijn met bladerdeeg.

  2. 2

    Leg de bladerdeegsticks op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. 3

    Bestrooi met parmezaan en bak 10 à 15 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven of tot de sticks goudbruin gebakken zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.