Recept

Beef salad met groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een oosters getint slaatje in je lunchbox - da's nog gezond ook!

bereiding
  1. 1

    Kook de prinsessenboontjes, peultjes en edamameboontjes 4 minuten in gezouten water. Giet af, laat uitlekken en bestrooi met grof zout en peper.

  2. 2

    Snij het vlees in plakjes. Verhit de arachideolie in een wokpan en bak het vlees aan. Haal het vlees uit de pan en zet even opzij.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Doe de gember, vissaus, het sap van de limoen, de suiker en de sasamolie in dezelfde wok, laat even opkoken. Voeg de prinsessenboontjes en peultjes toe en laat 1 minuut meebakken op hoog vuur. Voeg het vlees toe en bak alles beetgaar. Laat afkoelen.

  4. 4

    Maak de mango en ananas schoon en snij in blokjes. Spoel en snipper de munt. Maak een fruitsalade van de mango, ananas en munt.

  5. 5

    Leg de gewokte boontjes en het vlees in de bentobox. Spoel de koriander en hak fijn. Strooi over de beef salad. Leg de edamameboontjes en de fruitsalade elk in een ander vakje.

  6. 6

    Spoel de kerstomaten en halveer ze. Maak de puntpaprika schoon en snij in blokjes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Meng de groentjes en kruid met peper en zout. Doe het in de bentobox.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Beef salad met groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!