Ovengeroosterde broccolini en paprika met za'atar en chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovengeroosterde broccolini en paprika met za'atar en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Broccoli is één van Pascale Naessens' favoriete groenten. Ons Libelle Lekker team ging ermee aan de slag en bedacht dit recept met geroosterde broccolini, helemaal volgens de principes van Pascale.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de broccolini en de paprika's schoon. Snij de broccolini doormidden, snij de paprika's in repen.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Meng met de chilivlokken, za'atar, een snuifje zout en de olijfolie. Meng onder de groenten.

  3. 3

    Leg de groenten op een bakplaat en gaar 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Snij de chorizo in fijne blokjes. Bak ze licht krokant in een pan zonder vetstof.

  5. 5

    Strooi de chorizo over de gebakken groenten en bestrooi met extra za'atar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Maak de broccolini en de paprika's schoon. Snij de broccolini doormidden, snij de paprika's in repen.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Meng met de chilivlokken, za'atar, een snuifje zout en de olijfolie. Meng onder de groenten.

  3. 3

    Leg de groenten op een bakplaat en gaar 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Snij de chorizo in fijne blokjes. Bak ze licht krokant in een pan zonder vetstof.

  5. 5

    Strooi de chorizo over de gebakken groenten en bestrooi met extra za'atar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.