Bruschetta met tomaat en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met tomaat en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker Italiaans hapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in plakken en wrijf er het teentje knoflook over. Leg ze op een rooster, besprenkel met olijfolie en rooster 3 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Snij de tomaten in plakjes.

  3. 3

    Beleg het stokbrood met tomaat en mozzarella, werk af met basilicumblaadjes, olijfolie, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in plakken en wrijf er het teentje knoflook over. Leg ze op een rooster, besprenkel met olijfolie en rooster 3 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Snij de tomaten in plakjes.

  3. 3

    Beleg het stokbrood met tomaat en mozzarella, werk af met basilicumblaadjes, olijfolie, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.