Bruschetta met tomaat en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met tomaat en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker Italiaans hapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in plakken en wrijf er het teentje knoflook over. Leg ze op een rooster, besprenkel met olijfolie en rooster 3 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Snij de tomaten in plakjes.

  3. 3

    Beleg het stokbrood met tomaat en mozzarella, werk af met basilicumblaadjes, olijfolie, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in plakken en wrijf er het teentje knoflook over. Leg ze op een rooster, besprenkel met olijfolie en rooster 3 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Snij de tomaten in plakjes.

  3. 3

    Beleg het stokbrood met tomaat en mozzarella, werk af met basilicumblaadjes, olijfolie, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!