Maaltijdsoep met chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Maaltijdsoep met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure comfortfood!

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, schil de aardappelen en pel de sjalot en knoflook. Snij in plakjes en stoof aan in olie. Lepel er de tomatenpuree bij en roer goed los. Blus met de wijn en de visfond, voeg de tomatenpassata toe en laat 15 minuten pruttelen.

  2. 2

    Spoel de vis en snij in hapklare stukken. Kruid met peper en zout en wentel door de bloem. Bak de vis in 4 à 5 minuten goudbruin aan beide kanten. Snij de worst in plakjes en bak in een pan apart.

  3. 3

    Breng de soep op smaak met citroen- sap, ‘n snuifje suiker, peper en zout. Serveer in kommetjes en lepel er de gebakken vis en chorizoworst en een beetje zure room bij. Geef er nog salie bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, schil de aardappelen en pel de sjalot en knoflook. Snij in plakjes en stoof aan in olie. Lepel er de tomatenpuree bij en roer goed los. Blus met de wijn en de visfond, voeg de tomatenpassata toe en laat 15 minuten pruttelen.

  2. 2

    Spoel de vis en snij in hapklare stukken. Kruid met peper en zout en wentel door de bloem. Bak de vis in 4 à 5 minuten goudbruin aan beide kanten. Snij de worst in plakjes en bak in een pan apart.

  3. 3

    Breng de soep op smaak met citroen- sap, ‘n snuifje suiker, peper en zout. Serveer in kommetjes en lepel er de gebakken vis en chorizoworst en een beetje zure room bij. Geef er nog salie bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.