Erwtjes-ricotta-spaghetti met muntgremolata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Erwtjes-ricotta-spaghetti met muntgremolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 25 minuten.

bereiding
  1. 1

    Maak de gremolata. Spoel en snipper de munt. Pel en pers de knoflook. Meng de munt met de knoflook en de citroenschil in een kommetje en zet apart.

  2. 2

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Verhit olijfolie in een pan en stoof de spinazie aan. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de asperges schoon, breek de houtachtige uiteinden af. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep er de laatste 3 minuten de erwtjes en asperges bij.

  4. 4

    Giet de spaghetti en de groenten af en schep onder de spinazie. Verdeel over borden en werk af met toefjes ricotta en een flinke lepel van de muntgremolata.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de gremolata. Spoel en snipper de munt. Pel en pers de knoflook. Meng de munt met de knoflook en de citroenschil in een kommetje en zet apart.

  2. 2

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Verhit olijfolie in een pan en stoof de spinazie aan. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de asperges schoon, breek de houtachtige uiteinden af. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep er de laatste 3 minuten de erwtjes en asperges bij.

  4. 4

    Giet de spaghetti en de groenten af en schep onder de spinazie. Verdeel over borden en werk af met toefjes ricotta en een flinke lepel van de muntgremolata.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.