Parmezaankip met erwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmezaankip met erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 25 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met peper en zout. Meng de parmezaan met het broodkruim. Snij de kip in reepjes en wentel ze eerst door de bloem, dan door de eieren en ten slotte door de parmezaan-broodkruimmengeling. Verwarm een frituurpan tot 180°C.

  2. 2

    Spoel en snipper de bieslook en de munt. Blancheer de erwtjes 4 minuten in lichtgezouten water. Giet af en meng met de zure room, de bieslook en de munt. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de kip aan alle kanten goudbruin in de frituurpan. Serveer met de erwtjes-ricottamengeling en enkele partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met peper en zout. Meng de parmezaan met het broodkruim. Snij de kip in reepjes en wentel ze eerst door de bloem, dan door de eieren en ten slotte door de parmezaan-broodkruimmengeling. Verwarm een frituurpan tot 180°C.

  2. 2

    Spoel en snipper de bieslook en de munt. Blancheer de erwtjes 4 minuten in lichtgezouten water. Giet af en meng met de zure room, de bieslook en de munt. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de kip aan alle kanten goudbruin in de frituurpan. Serveer met de erwtjes-ricottamengeling en enkele partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.