Recept

Frittata met asperges, rode biet en radijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 30 minuten.

bereiding
  1. 1

    Maak de prei schoon en snipper fijn. Stoof aan in een beetje olijfolie en laat goed uitlekken. Spoel de radijzen en snij ze samen met de rode bieten in plakjes. Spoel en snipper de dille en peterselie.

  2. 2

    Maak de groene asperges schoon, breek de houtachtige uiteinden af en blancheer de asperges beetgaar. Snij in schuine stukken.

  3. 3

    Klop per frittata 3 eieren los met een beetje melk, peper en zeezout.

  4. 4

    Verhit boter in een pan en schenk er het beslag in. Bestrooi voorzichtig met een vierde van de prei, asperges, radijzen en rode biet en laat afgedekt garen tot het ei volledig gestold is. Herhaal voor de 3 andere frittata's.

  5. 5

    Bestrooi de frittata met de dille en peterselie, peper en grof zeezout en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met asperges, rode biet en radijsjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!