Recept

Muhammara

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke dip uit het Midden Oosten.

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook, doe ‘m in de keukenrobot en maal fijn. Voeg er de walnoten, paprika’s, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder en de granaatappelmelasse aan toe. Maal alles fijn.

  2. 2

    Voeg de olijfolie toe en maal nog een keer fijn tot een gladde, rode tapenade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Muhammara
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook, doe ‘m in de keukenrobot en maal fijn. Voeg er de walnoten, paprika’s, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder en de granaatappelmelasse aan toe. Maal alles fijn.

  2. 2

    Voeg de olijfolie toe en maal nog een keer fijn tot een gladde, rode tapenade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!