Stoemp met bieslook, radijs en gerookte heilbot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoemp met bieslook, radijs en gerookte heilbot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse stoemp met gerookte heilbot. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Maak ondertussen de radijsjes schoon en snij ze doormidden. Bak even op in wat olijfolie.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en laat even 'drogen' op een zacht vuur. Zet nog een kookpot op het vuur met de melk en plet de aardappelen in de warme melk met een pureestamper. Roer er de zure room door en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Snipper de bieslook, bladpeterselie en de lente-ui fijn en meng door de aardappelpuree. Werk de puree af met de radijzen en enkele plakjes gerookte heilbot.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Maak ondertussen de radijsjes schoon en snij ze doormidden. Bak even op in wat olijfolie.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en laat even 'drogen' op een zacht vuur. Zet nog een kookpot op het vuur met de melk en plet de aardappelen in de warme melk met een pureestamper. Roer er de zure room door en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Snipper de bieslook, bladpeterselie en de lente-ui fijn en meng door de aardappelpuree. Werk de puree af met de radijzen en enkele plakjes gerookte heilbot.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.