Stoemp met feta, zongedroogde tomaten, olijven en worst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoemp met feta, zongedroogde tomaten, olijven en worst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zomerse stoemp waar heel het gezin gek op zal zijn. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af, plet met een pureestamper en lepel er de groene pesto onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Meng de zongedroogde tomaten en de olijven door de puree en verdeel er de feta over. Werk de puree af met enkele blaadjes basilicum. Hou warm.

  3. 3

    Bak de worsten in een pan met boter rondom gaar en bruin. Serveer de stoemp met worst erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af, plet met een pureestamper en lepel er de groene pesto onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Meng de zongedroogde tomaten en de olijven door de puree en verdeel er de feta over. Werk de puree af met enkele blaadjes basilicum. Hou warm.

  3. 3

    Bak de worsten in een pan met boter rondom gaar en bruin. Serveer de stoemp met worst erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.